\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



3 more days !
18 April 2011@11:30 PM
Just 3 more days nk 21hrbln . . nk masuk 2bln hbngan aku ngan fawwaz :)) insyaallah akan tibenyer hr nii . . hehehe ,. actually , rindu yg teramat sgt kt dye . . . masa first anniversary xdpt nk smbut sama2 . . yg kedua pon sama . . xpelah , nk wat cmner kn ?? aku fhm keadaan skang ni , just aku hrap hbngan ni kekal pon dh cukup . .

Paling xpon . , masa jmpa nnt , aku nk ciptakn 1 moments yg boleh aku ingat smpai ble2 . . tp , aku still fkir ag moments ape yg aku nk buat . HAHA ! kang wat lebih2 kang trkejut lak dye . . hehe . . korang jgn fkir bkn2 . . bnde halal eh bkn bnde haram . huhuhu . . aku inginkn something special dr dye . . bkn brg ke ape , mksud aku mcm yg aku nk buat ni laa . . bnde yg aku ngan dye ingat smpai ble2 . . n aku rasa sume couple nk mcm tuu kn ?? bnde ni secara lngsung mrapatkn hbngan lagi antara satu sama lain . :)) so , dlm masa yg ade ni , just perah2 otak jela memikirkn ape bnde yg aku nk wat . heheheheehe .

rasa xsabar laa plak . . hihihihi . . well , ble dh ade org syg kte , kte kene jaga baik2 spya xcarik len n brubah hati . . aku suke sgt ble tgok couple cina or omputeh yg dh tua , jalan2 g mane2 je kn , still lagi pegang tgn , sama2 beriringan . . bak kata aku , 'cinta sepanjang hayat' . . omg ! romantikk sgt ! aku mmg mengimpikn hidup brsama org yg trsyg mcm tuu . . hehe . sape je yg xnakk kn ?? gilo xnk . . haha . . hati brbunga2 je sntiasa , . cehh , (mood baik) . . haha . . x mcm skang ni , besenyer org mlayu lah kn . bkn nk mngata , tp ini knyataan . slalunye ble couple mlayu yg dh lewat usia ni , mcm dh hilang romantikk . .

cthnyer , masa aku g jalan2 laa kn . aku msti nmpak hubby jalan dlu dr wife . bak kata aku , 'tinggalkn wife ke blakang' . . hehe . xke kesian ? mane laa prasaan kasih syg yg dorang luahkn masa brcinta dlu ?? bkn nk kata prasaan tuu hilang , tp cara mereka x mnunjukkn yg mreka romantic couple . . klu aku la kn , aku xkn tgglkn hubby aku , xtaulaa hubby aku cmner nnt . . lg2 kn , klu wife dorang mngandung , omg ! giler ke ape ? dah sah2 bwak ank sndiri dlm prot , boleh plak nk tggalkn wife cmtuhh je ? klu jd pape kn ssh . . . mcm xhrgai langsung . so , para lelaki , lbih2 lg hubby2 , sematkn prasaan kasih syg dlm diri , wlau ape pon yg brlaku dan di mana shj korang berada . . x rugi klu prasaan ni ade dlm diri . . malah anda akan dicintai oleh semua org tnpa diduga :))  sekiannnn ! :P