\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Bila rinduu , baca quotation :)
28 April 2011@7:28 PM
Salam . . .

Heee ~ dgar tajuk je mst korang dh dpt agak en , HAHA ! mestilahh akuu rinduu . tp rindu kt sape ? anak ikan   bf aku ?? mestilaa . . drpd akuu rinduu kucing aku yg suke merendek ni baik aku rinduu bf aku , HAHA ! xde laa pelik . . slalu org saling rinduu ni mestilaa nk call ke msj ke kn ? aku plak , dh 2hari xdpt msj , sedeyyy wehhh . xpela , aku luahkn jela dlm entry ni haa . . kang PARAHHH lak klu xluahkn . . .


Sprti biasa , aku ponn suke search2 kt google , carik LOVE QUOTATION  , haha . xde keje . sbb aku suke baca quotation . ni haa aku bg cth2 , hehe .


How sweetly you do minister to love,
That know love's grief by his complexion! - william shakespeare


Love me little, love me long,
Is the burden of my song: - robert herrick


To be beloved is all I need,
And whom I love, I love indeed
. - samuel taylor coleridge


Let thy song be love. This love will undo us all. - william shakespeare

In love, self-love is always at risk. - mason cooley


That's all ! tuu je yg aku leh post sbbnye skang dh maghrib , hehe , so , baca and hayati ayat dye . aku xdpt nk terjemah sbb dh xde masa , next time insyaallah . :)

So , xsalah gunekn quotation2 ni utk kehidupan seharian . . mayb hidup lbih pnuh  beerti dan bermakna jika kita mnggunakn bahasa2 sastera yg di cipta oleh sasterawan , . :)

salamm . . .