\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Please Lah !
21 April 2011@11:55 PM
Dalam bosan2 tgh mlm nii , aku nk korang tau fakta pnting trhadap bnde2 yg aku xsuke . .

Baca nihhh :


1) Aku paling mnyampah ble aku nk minx tlg kt seseorg tuu aku x dilayan , tp bile dye minx tlg kt aku boleh plak , ! ehh , g mati laa . .

2) Aku xsuke org hipokrit , dpn aku pijak gajah x mati . blakang aku , ko caci maki aku mcm donia bapak ko punyer !


ni bapak ko ! serupee kn ?
 3) Aku  x suke ble ade budak2 yg overdose !  xkire laa dr segi pkaian ke ape , mngalahkn artis . kot2 ponn kaya , xpyahh la nk tunjuk sgt .




xpyah nk tunjuk sgt laa . bag cmni dh brlambak kt uptown !


 4) Aku benci org yg slekeh , dh tau x nsem/cntek , biarlaa pkaian tuu kemas wlauponnn ko bkn org kaya !

5) Aku rimasss tgokk kapel2 yg asekk berkepit jer 24jam ! xpyah tunjukk sgt laa yg korang rmantik kapel . bkn belangkass , tp berukkk !



sama kn cm korang ?  lbih kurang la kot.
 6) Aku benci klu laki tuuu kata ' i janji dgn you i akan jaga you smpai akhir hayat i , xkn ada yg lain' , tp knyataannye ??? fkir sndiri laaa . .


mula2 i love u baby la , lpas tuu i hate u babi !


 7) Aku benci btol ble ade laki buat muncung pnjang2 sedepa , lpas tuu nk sweet2 , HAHA !  xyah nk bajet hot la wehhh , cm cencorot kt umah aku . xtau xencorot tuu ape ?? adik bradik tikuss la ! makk xajar jd lembab nokkk !

8) Aku bencikn org yg xpndai nk jg maruahh , sprti yg korang tau , byk kes buang baby skang en ? aku rasa nk pijak2 sape yg buang tuuu . . . xpayah hidup lg senang . . .

9) Kes KD . sape yg xknal KD ?? yg dikatakn hamil 4bln . pdhal br nikah sebulan , pekejadah wehh . ?? langsung xhormati agama ISLAM . .



hr tuu cium mulut , laa ni cium boobs ! jwpnnye nerakalah !

10) Aku geli , rasa nk muntah , rasa nk sepak , rasa nk mcm2 la ble ade org yg xreti nk hormat parents . . xde restu dorang ., hidup korang xbrjaya , . xkemana la korang punyer rasa bangga diri tuu klu xdirestui . . . so , brpijak di bumi nyata .

p/s : syurga di bwh telapak kaki ibu .  kpd sesaper yg trase soryy la k ? aku skadar mluahkn ape yg aku rasa . . gtg daa ~