\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Jalan2 with My BFF :)
06 May 2011@1:35 PM
Hallluuuuuuuuuuuuu ! Hari nii budak pp tembam mau cter psal smlam . Jia , my closefriend or we call it BFF , pegi jalan2 , lepaking kat Setiawangsa , mula2 p skola dlu sebab nak amek sijil SPM yang x amek2 selama 2 thn , HAHAHA . Kesiannn sijil aku , buat pekasam jela kt opiss skola . heeee ~ Then , kteorg jalan2 ke JUSCO AEON AU2  Setiawangsa lepak2 situ sbb nak tgok budak2 AF melalak n kteorg pon ape lg , tayang muka sat . :P Dapat tgok Azri pon okay what ? Hensemmmm gileeee kottt ! weee ~ 


Mcm ni susunan aktiviti smlam . haha , mcm pentingg je . kesah ape . tgok ni !




1 . Sekolah : Amek sijil SPM ( terperap 2tahun )
2 . Jusco AEON AU2 Setiawangsa : Lepak2 tgok budak AF ( tgok Azri )
3 . Setiawangsa : Lepak2 minum , makan mee rebus , nyum2 :))
4 . Home Sweet Home : Ape lg ? membongkang la ! HAHA :P




Nak tgok pic kteorg smlam ? tp cket jela . HAHA , nak tgok2 la . :)


erm , tgok la smpai lebam ! haha , cun x ? prasann je :P


Heee . tgh drive ponn c jia nii mau snap2 . takot cekk ! 



Jgn sangka cek muda , xreti nak drive , podahh ! see the leg la , besaqq ! HAHA .

Haaa tuh jela pic kteorg . Nice tak ? tak ? aku cepukk kang . . HAHA . xpaksa korang pon nak puji , huhuhu . Nway , enjoy giler kuar smlam . Thanks Jia sebab temankan cekk . Dapat gak la amek udara luar , asek trperap je mcm cinderella . Cinderella ker ? :P