\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Sepak Nak ?
01 May 2011@12:51 PM
Kasar kan tajukk aku ?? peduli ape aku , suke hati aku laa entry aku . ade aku kesah ? skang ni mcm nak sepak2 je sape yg stalker aku ni . . aku paling benci kalau ade org sebuk2 psal hal aku . ingat aku ni ape ? artis ker ? HAHA . maaf yer , diri ini x rasa pulak artis . , tp korangg dh wat aku mcm artis . lantak per la aku nak habaqq ni . ade aku kaco ko ker ?


lagi satu , ade plak budak pompan ni , nk mncarut2 pehal ? bajet good2 ker ? aku tau yg ko carut tuu ko tujukn kt aku kn ? xpayah la ko buang masa nak carut2 blakang aku , klu nak meh dtg depan2 kte fight . . baru laa pompan namanyer . ni stakat2 bisik2 blakang aku mcm cik kiah bedah tipah jer nk watpe ? kesahh plak akuu ? sorry to say , tp ko ni mmg pengecut ! 


blakang aku bolehh la , mcm shial tau x ? haaa . . aku telah mlepaskn 1 keluhan berat . haha . setann la kau . cube jadi baik cket boleh ? org jahat ni buat jahat merata pon x kemana . last2 dpt shial  jugakk . xpercaya ko buat laa jahat . . aku nak tgok smpai mane . . smpai ke menara gading ke ? huuuuu !!!! GAYATTTT !!! kakakakaka . . 


dah2 la wehh , aku ni dh bykk sgt jumpa org mcm kau . rasa nak sepak je laju2 smpai cirit . tp kau xde kat cni , . sejak aku tulis entry hari tuu , kau dh x call aku , msj aku , ade aku kesahh ? aku mmg sengaja ckp cmtuu kt entry ni supaya kau x kacau aku lg , nyemakk je ! kau dh x penting lg dlm hidup aku , wlaupon pnah kwn dr skola ke , dr zaman batu ke , aku peduli ape ? klu dh prangai taik , aku tggal je . hbs cter . 


byk lak mmbebel hari ni , d sbbkn sakit hati aku kt kau la ! pompan sengal ! sbg penutup , aku nak ckp , I HATE U SO FUCKING DAMN MUCH !