\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Burung Marahhhh !
20 June 2011@4:05 PM
Assalamualaikumm :) 

Hari ni nak story pasal Burung Marah . *bunyik censored je . HAHAHA . Well , Pegi mana2 je mesti orang cakap pasal 'burung marah' ni . Yela sebabnya dorang rajin bebenor dok main game dia . Aku nak main tapi aku bukan jenis yang reti main game , main mesti kalah . *terkecik plak tulisan ni . HEHE . Erm , plak tu semalam aku jenjalan kat Wangsa Walk . Aku pun ternampak la patung 'burung marah' ni . COMEYYYYNYERRRRRRR !!!! Nak belii , tapi takde duit laa plak . Aiseyy potong betul . xD

Tengok jela kan . Tapi aku ni bukan jenis suka game , kartun , . Pelik jugak . Tengok 'burung marah' ni je aku macam dah fall in love plak . Suka tahap gaban . HuHu . xmainlah barbie2 . Sape2 yang baik hati tu belikanlah aku patung 'burung marah' ni ekk . :P

Garangg ni ! tp kiut ! :P


Nakk semuaa !


ni xmola . HAHAHA . najis mutawageliii ! xD

p/s : kepada sesape yang tegak tu , burung marah tu ANGRY BIRDS . xD