\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Alhamdulillah Syukur !
29 July 2011@9:29 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Entry ketiga untuk hari ini . Syukran ... Alhamdulillah dipanjatkan kepada Allah s.w.t kerana telah menyelamatkan 1 lagi nyawa . Iaitu kawan kepada Mr.F yang telah kemalangan baru-baru ini bersama Mr.F . . Syukur kerana Allah telah perkenankan doaku . . Sepanjang 2hari Mr.F taknak tegur aku sebab dia runsing sangat tapi pada subuh tadi kawannya tersedar dari koma dan telah melepasi tahap kritikal . . Dia dipindahkan dari ICU ke wad biasa . . Sejurus lepas tu Mr.F dah happy dan mula mesej aku dengan mood sengal dia tu . HEHE , So Sweet :)


Dah lama dah tak luangkan masa sama-sama . Asal Mr.F balik keje je , dia penat terus tidur , tapi petang tadi kami dah luangkan masa bersama-sama tapi dalam alam maya jelah , HAHA ! Jadi lah dari takde kan . So , sempat lagi lah nyah bergurau senda . HIKHIK . Jangan marahh ! Lepas ni dah tak boleh nak bergurau sangat la kan . Almaklumlah nak dekat bulan puasa . Tak sabar rasanya .. Boleh mintak Chilis tak untuk bukak puasa ni ? Wakakaka ! Nanti Mr.F mesti bising . Lemak cekk dah tepu gilaa laa nok . Time bulan puasa ni la nak kuruihh . Bercerita tentang masa depan , still planning about it . Taknak terburu-buru , biar lambat asal selamat . Ye takk ? xD


So , aku nak mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak ! 



p/s : Mood : Sleepy sebab hujan harini . HEHE !