\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Amy Winehouse Mati Sia-sia .
25 July 2011@3:42 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Pagi-pagi lepas bangun tidur harini , dengan belum mandinya ternampak paper Metro atas kusi , lantas aku amekk dan baca . Buka buka buka . . TUptuptup . Ada berita pasal Amy Winehouse . Tak kenal sape itu Amy Winehouse ? Lagu-lagu hits dia macam Rehab and Back to Black masa zaman jepun  dulu . Takdelah lama . Dalam tahun-tahun lepas tuu . . Beliau ni artis berbakat besar kerana ada sore yang lemak merdu kalah susu lemak rendah dan lemak tinggi . . Berita yang disebut-sebut tu adalah berita kematian beliau . . 




Amy Winehouse !


Punca kematian beliau adalah disebabkan ketagihan kokain . Tuhh la minah salleh sekarang ni mati sia-sia je . Erk . Yelah muda lagi tu . Beliau ni baru 27 tahun . 27 Tahun ? Kalau aku time macam ni sedang tambah anak . -_-'   Okay apa-apa pun aku turut berdukacita la kan . Sobs sobs *poyo lak . Korang-korang yang beragama Islam ni beringat jelah . Hidup kita kat mukabumi tak lama . Sementara je . Jangan buat benda yang sia-sia . Berdoalah supaya kita semua mati dalam keadaan yang beriman . Aminnnn ~


p/s : Selalu nyanyi lagu beliau BACK TO BLACK .