\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Ayat Jiwang Yang berDouble Meaning .
01 July 2011@12:08 AM
Assalamualaikum ;)

Hari ni just nak ceritee ler simptom2 orang yang tak ikhlas bercinta . Contohnya macam mempermainkan psangan la . Pastu sering kuarkan ayat2 jiwang . Korang mesti penah alami kan ? HAHA . macam2 jenis . Ni aku nak list satu2 .

1. 'Makan tak lalu , mandi tak basah , tido tak lena'.
  
ulasan : padahal makan 2,3 pinggan . Mandi tak cukup air paip dok terjun kolam plak . tidur baraii sampai lebih 10jam .


2. 'Lautan api sanggup ku renangi'.

ulasan : tak payah poyo boleh ? Kolam depan mata pun belum habis renang nak lautan api . 


3. Sejauh mana cintamu tetap ku kejar.

ulasan : zaman sekarang ni ada ke yang nak kejar2 ? melainkan yang betul2 ikhlas je.


4. Senyummu ibarat permata.

ulasan : HAHAHAHA. walaupun ada cabai di gigi. tetap poyo nak puji.


5. Sanggupku gadai maruah diri demimu.

ulasan : wahh . yang ni betul2 cinta , tapi jangan tertipu la . dalam dunia ni ada 1% je yang macam ni :P


6. Abang sanggup bagi hantaran tinggi.

ulasan : memang la mula2 lepas kawen duit sesen tak bagi. HAKHAK. nayaaaaaa !


7. I sayangkan U sorang !

ulasan : sayang sorang , cinta ramai.


8. I love U more than ever.

ulasan : jangan nak tipu la , family nak letak mana ? HAHA .


9. I tak sampai hati nak tinggalkan u.

ulasan : Dalam hati berkobar2 sebab nak carik lain plak.


10. I rindukan U.

ulasan : Sebenarnya rindu nak kenakan psangan . HAHAHA .


11. I mampu bawak u ke gerai makan je , restaurant tak mampu.

ulasan : actually , kedekut ! senang je. sebab nama pun bercinta pura2 . HAHA .


p/s : aku saje je tulis macam ni . sekadar share experience :P