\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



CONTEST HANTARAN IDAMAN
27 July 2011@9:55 AM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Tetiba pepagi bukak blog je , adalah makhluk tuhan paling sexy sape lagi kalau bukan CIK SHEILA kita yang dah tag untuk join contest ni . Aku pun join jela :)  Nak tahu lebih lanjut pasal contest ni , sila klik CIK SYAFRINA :)


 


Gambar hantaran yang aku pilih ialah :

Ehsan Pakcik Google .

Saya suka hantaran ni sebab bunga-bunga yang dipilih tampak segar , kombinasi warna yang sesuai ala-ala taman dan sesuai dengan citarasa wanita moden zaman kini .

Wahh gitu jawapan aku , HAHA . Oleh itu , aku nak tag AYIE FIKRI untuk join sekali contest ni . Weee~

p/s : Tak kisah la menang ke tak , asalkan mencuba :)