\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Hizami, Nak Header Satu!
23 July 2011@1:30 AM
Assalamualaikum :)


Aku ternampak macam ramai pulak yang join contest nak header . HEHE . aku pun menggatal nak join sekali la . kot-kot terpilih ke . KOT la -_-'




Okay apa kata korang yang belum join lagi tu klik Hizami, Nak Header Satu! untuk mengejoin contest ni . huhu .


Slogan yang perlu diisi bermula dengan " Ke hadapan Hizami , saya nak header satu sebab........" ( tidak melebihi 20 patah perkataan )


Dan slogan saya ialah ,


    Ke hadapan Hizami , saya nak header satu untuk menarik hati pembaca untuk melihat blog saya yang serba kekurangan ini....


Oleh itu saya nak tag , Kheytot untuk join sekali .. :)