\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Nak Kasut Raya Macam Ni !!!
24 July 2011@12:18 PM
Assalamualaikum :)


Hari ni bangun-bangun tidur je , teringat pasal kasut . Yes , sebabnya sejak pergi Pavillion haritu , aku dah berkenan kat satu kasut ni . Flat Pump Shoes . OMG ! Entahnya kenapa aku lagi suka kasut flat berbanding high heels . Bukan aku tak suka high heels , tapi kalau nak beli pun aku fikir 2 3 4 1000 kali nak pakai time bila . Takkan nak pakai time ada kenduri kawen je ? Takpun time raya je , memang kasut aku buat pameran kat Muzium jelah . Aku suka kasut flat sebabnya senang nak bergerak . Kalau high heels kang jalan mesti nak tonggek . Tak sampai bape km berjalan dah melecet . ERR.... Tak suka ! So , aku lebih prefer flat pump shoes . Memang gilaa la tengok kasut comey-comey macam aku nih -_-' 


Sekarang ni , aku dah usha brand-brand yang memikat sanubari aku . Macam Topshop , tapi janganlah beli pig lining skin . Erk . Nasib baiklah aku tak tersentuh haritu . -_-'  Kalau tak kena samak . HAHA . LAgi satu brand Carlo Rino . Serius cun . Tapi aku still nak survey lagi . Kot-kot ada yang lagi cantik and murah xD


serius nak yg macam nih . Tapi nak kaler coklat . Marbellesss !


Huuuuuuuuu !!!!! Tak sabar nak shopping raya . . Belum masuk baju lagi . Hikhik . Berpeluh bapak aku nak kuar duit . Kalau tak dapat baju raya yang cun-cun takpela . Asalkan aku dapat kasut nie . Gila kasut plak sekarang xD


p/s : Kasut ohh kasut . Carlo Rino , wait 4 me . hakhak :P