\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Baru 5Hari tak online dah hilang ingatan .
03 August 2011@11:10 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Macam pelik plak bila 5hari tak bukak blog . Bhahaha ! kerinduann melanda bila diri ini terasa janggal nk berbelog . Wahh ! Bermadah macam apa jee -_-'  Sorry ye semuaa , keadaan tak sihat macam ni la . HEHE . Actually memang banyak sangat benda happen sejak-sejak ni . . Dengan keadaan diri yang tak sihat , *sbnarnya baru tau tak sihat . But now , dah okay . Alhamdulillah , mampu berpuasa sampai ke hari ni . . Actually , masa mula-mula bukak blog ni , dah terasa hilang ingatan . Tak tahu nak buat apa mula-mula . Adeh rasa macam nak hantuk kepala ni . Wakakaka ! Macam beruk makyeh pun ada . Err . Ibarat je . Sebenarnya tak . :P


Tak baik tauu fikir macam tuu . Ahah ! Well , sejak-sejak ni hati cekk senang jee . EHEHE . Taknak bagitau la kenapa . Dah tiba masa aku bagitau la . Time bulan puasa ni , macam-macam plak teringin ni haa . Jap-jap aku senaraikan . :P


Ayam percik 


Kuih Lompat tikam


Ayam golek *kambing golek dan seangkatan dengannya .


Kuih takur *kalau taktahu tanya pakcik google .


Kuih tepung pelita


Kerabu kerang


Spaggeti Bolognese *pelik selera ni .


Ayam percik aku dah dapat tadi . Yang lain belum , so sape yang baik hati tu maii la belanja aku . HAHAHA .


p/s : Pssttt . . Takde harapan nak beli baju raya tahun ni ;(