\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Esok Jangan Rindu Aku .
05 August 2011@3:40 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)



gambar hiasan . HAKHAK . takde kene mngene ngan entry . :P


Sebab apa aku cakap macam tu ? HEHE . Sebab malam ni aku ada keje terbaekk untuk dibuat . Esok aku tak dapat nak menghupdate belog ni . Aku kena tolong mak mertua abang aku buat kuih raya kat rumah dia . Dan aku tido sana . -_-'  So , busy lah sikit kan . Sikit je . HAKHAK . . Janganlah rindu , nanti aku tacing . Bajet comel plak nak tacing . Erk .. Rumah makcik tu memang ada tenet , tapi aku macam malas nak susahkan dia , faham jela kalau aku hadap depan lappy bukan sejam dua . HAHAHA . Kuih yang makcik tu jual aku takpasti la . Yang pasti nanti aku masukkan pic kuih raya yang aku buat tu . Buatlah sangat kan . Padahal tolong sikit je . BHAHAHAHA ! Kalau aku sempat masuk pic lah ek . Kalau tak sempat aku guna pakcik google saje . 


So , Jumpa korang insyaallah hari ahad kalau aku tak penat aku hupdate yeee sayanggg :) So , korang tu makan jangan tak hengat kita plak tauu . . Selamat berpuasa :)


p/s : Aku balik hari ahad . Mula lah plan nak beli bag baru . kihkih xD