\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Kasih Bertaut Kembali
28 August 2011@1:01 AM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Gilaaa semalam aku tak post pape pun entry . Erk . Macam takde story en . Tapi harini , aku nak cter , HEHE . Alhamdulillah , aku dah berkawan balik dengan Mr.F ... Hidup tanpa dia macam tak bermakna ... Aku memang suka single . HAHA . Tapi aku lonely , lagi-lagi dah lama tak hidup single , rasa pelik kot . Memang couple tu berdosa , tapi aku bercinta kerana Allah s.w.t . Mudah-mudahan cinta kami berkekalan ... Aminnnnn :)


Punyalah baru 6 hari aku single , aku dah terasa macam-macam . Buat itu tak kena , ini tak kena . Pulak tu blur je sampaikan aku hampir eksiden tau masa drive bawak mak aku jenjalan tu . Haihhh ... Hebat sungguh cintaaaaa cintaaaa .... HAHAA . Aku dah macam orang sakit jiwa .. Aku mengaku aku sayang gilaa kat dia . Taknak kehilangan dia . Hope lepas ni aku berhati-hati bila berkawan . Kawan-kawan , doakan kebahagiaan untuk kami ye :) 


p/s : I need you for the rest of my life .