\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Mekasihhh Mama & Ucu
13 August 2011@8:39 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Oleh kerana aku dekat rumah Mama ( akak iparku punya mak ) *aku dah bocor rahsia ni. . Aku tolong diorang buat kuih raya . HEHE . Baik kan aku ? *sila muntah laju-laju . . Aku tolong dari pukul 9 ke pukul 5 petang . Hebat tak ? kakakakaka . Actually aku tak habiskan keje aku tadi . Aku sebenarnya dah letih ya amat . Maklumlah sampai umah mama pukul 1pagi semalam . Tidur je bape jam . Bangun sahur kan . HUHU . Pastu sambung tidur balik . La ni , lepas buka ni bertenaga la sikit . HAHA . Mana taknya dapat makanan feveret aku waktu buka . Nak tahu apa ? JENG JENG JENG ..........
                                                            -


                                                            -


                                                            -








                                                            -








                                                            -


                                                            -




NASI KERABU !!!

HAHAHAA ! Tapi nasi aku tak tinggi macam ni . -__-' HAHA , Lagi tinggi tau .Tinggi sayur okay . Fikir lain . HAHA . Yang aku sukanya sebab ada budu . HEHE . aku bukan orang kelantan tapi aku suka bangetttt sama budu . *tetibe kuar bahasa Endon. . Okay . Paling best skali apabila dinyatakan sekali ayam percikk ! What ? semua makanan kegemaran aku bhaiiii . Jangan salahkan aku perut aku dah paras dada . HAHA . Mama dengan Ucu memang the best . *opss , first sekali mak aku lah the best . HEHE . Tak lupa jugak Ima ( orang gaji sebaya aku ) yang baikk sangat melayan aku ni . erk . Tak lupa jugak abah . HEHE . Bukan abah aku . Bapak akak ipar aku . Yelah kitakan dah macam 1 family , main panggil je abah , mama . HAKHAK .   Well , aku ni cepat mesra dengan orang . Penah jugak orang salah anggap . *ni cter lain ni . HAKHAK . Takpe . Tajuk 1 je . Biar la 3in 1 like nescafe . HUHU . Kesah apa . Entry aku der :P

p/s : 1 family aku buka luar time aku takde . Akan ku balas next week! Kenny Rogerss bebehhhhh .... WAIT FOR ME xD