\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Tak pernah buat rambut macam ni .
04 August 2011@4:50 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Haii semuaa .. harini tangan terlebih gatal nak mengupate belog yang dah sekian lamanya terbiar . Actually dah 5hari tak update . Haa malam tadi baru start update balik . Gatal . Banyak lak storynyaaa . . HAHA . mana taknya . Korang tengoklah tajuk aku tu . Rambut aku sebelum ni dah sakai dah macam orang asli hulu kampung tu . Sekali dengan tak tahannya aku pun p lah saloon dok gatal nak potong kan . Sebab malas nak ikat . BHAHAHA ! So tahun nie takdak sanggul la bila pakai tdung naa . Takpun beli sanggul tipu je :P Korang tengoklah sendiri rambut aku yang terbaru lepas gunting . Sedeyy .


ni pagi tadi capture . mcm pengkid weh .

last skali rmbut cmni drjah2 -_-'

sikit lagi aku buat pixie . hahahaha !

HAHA . bajet comel je gambar . Macam pengkid dah nie . Lari laki aku . Sorry ek . muka aku memang cenggini bila tangkap gambar . HAHA . Kalau aku tak buat rambut macam ni kan , memang aku dah tobek tepi rambut tu . Geram sebab rimas rambut panjang . Tak sia-sia aku buat rambut ni . Nak tidur senang , mandi senang . nak pakai tudung lagi senang . huhu . Judge sendiri lah rambut aku nie . Paling takpun kena bahan je -_-'

p/s : kalau tak okay lagi pakai rambut pelesu je . hakhak xD