\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Wangsa Walk and Jusco Alpha Angle , Wangsa Maju.
18 August 2011@6:46 AM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Semalan jenjalan dengan member skola doludolu . HIKHIK . Apa punya bahasa gedik nih . Well , shopping raya lah kan , takkan nak berjalan sajee tercongok depan McD . HAHA . Mula-mula aku drive laa amek si Ceah ni dekat umah dia .. Terus pegi Wangsa Walk . Dah sampai tu , terus nak search kedai kasut . Sebab nak tengok budget . HUHU . Duit tak banyak wehh . Kang aku dapat kasut , bag tak dapat menangis aku depan kedai bag tu nanti xD  Tapi , aku tengok kasut semua tak cantik . Dan-dan iklan kat paper kata Wangsa Walk nak buat tu ini . Takde la plak . HAHA . Apa lagi aku serbuuuu la kedai bag . Yesss ! Apa yang aku nak ada kat situu . Weee ~ Nak tau apa ? BAG LEOPARD okayyyyyy xD Serius teruja sampai amoii jual tu pon kata 'you amek satu , i amek satu ' . Amboii macam taknak jual je bag tu kat orang lain haa siap pakat lagi dengan aku . HAHAHA . Try punya try , aku beli laa . Walau mahal sikit takpe , asalkan aku puas hati . Aku tak berkira harga . Kalau aku dah berkenan , aku amek jugakla . Don't say NO to leopard okay ? Pantang aku . HAHAHA . 


Lepas ni nak carik kasut leopard jugak . OTW . HAHA . Kalau ada yang cantik la . HEHE . Then , dah puas godam satu Wangsa Walk tu , aku pun mencanak-canak ke Jusco Alpha Angle . Survey kasut pulak . Sampai melecet haa kaki aku . Kaki kanan melecet , kaki kiri dah cramp . Macam orang tua aku nie . Nasib baik aku bawak kete auto nokk .. Alamat tak benti la kete aku kalau kaki cramp . HAHA . Ehh cter balikkk , HUHU . Aku menjalar kat kedai Shoe City dulu , Yela segalanya bermula dari bawah , EKEKEKEKE ! Maksud aku kedai ni kat tingkat bawah , HAHA . Kau tahu nokkk ?? Kasut Wedgesss Leopardd cantik ya amatttt . Tapi yang spoilnyee duit aku dah habis . Sebab beli bag . -_________-'  Erm , takpe takpe . . Lepas tu aku menjalar lagi kat kedai Vincci , menangis kejap . Sebab pump shoes yang diidam-idamkan ada kat situuu . Erk , Lagi sekali terkedu . -_____-'  Takpelah takde rezekii . Masa tu aku tolong Ceah carikkan kasut dia . Memang cun gilaa lah kan . Kebetulan taste kitorang memang sama . HAHA . Pump shoes diaa cantik gilaa wooo . English style la . Sebijik kasut ballet .  Bukan yang kilat-kilat M.Daud Kilau tuu . Yang tu aku pon taknak . -_-' 


Lama betul mencanak kat situ , aku pun terpandang la budak-budak sekola rendah yangd atang dengan mak dorang tu . Keman lagi try kasut . Bukan try pump shoes nok , try wedgess gituuu . HAHA . Aku pun baru nak berjinak-jinak pakai wedges . Erk . Hebat lah budak sekarang nie . Dah pandai bertumit-tumit . HAKHAK . Aku je ketinggalan . HAHA . Dah puas berjalan , baliklahhh kitorangggg . Letihh sangat weh . Kaki sampai cramp . Balik umah je terus nak baring . HAHA . Biasala tuu :P


p/s : Gambar handbag Leopard saje taknak tunjuk . Kang korang jeles . Kahkah xD