\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Follower ke 300 ! Thankss :)
18 September 2011@12:15 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Time-time hujan macam ni sedapp baii tidur . HAHA . cakap tak semegah perempuan . Chaiittt ! Tapi aku dah selesaikan semua kerja rumah kot . Membasuhh udehh , mengemas udehh , makan udehh , hakhak . Well , semalam busy sampaikan tak sempat nak post entry . Takde cter sangat tapi bukak je blog hari ni , Follower dah cecah 300 . Wahh tak sangka ye . Ada jugak orang berminat nak follow . Terima kasih ye ... :)


Marii memperkenalkan Follower aku yang ke 300 :)


Indonesiatooverseas :)

Nama beliau kat blog ni Indonesiatooverseas .... Memandangkan tak menggunakan nama sebenar it's okayy :) Maii la jenguk-jengukk blog beliau di http://indonesiatooverseas.blogspot.com/ .. Banyak yang beliau ceritakan pasal Indonesia ... Dari segi makanan baik fesyen baju pengantin mengikut tradisi orang Indonesia :) Interestingg mehhh .... Apa-apa pun thankss ya !

p/s : itu sahaja . Let's sleep . Ahaks xD