\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



" Okay , Aku Berdebar ! "
29 September 2011@11:45 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :D


Kenchana dewi masa muda2 ...

Okay , gambar kat atas ni takde kena mengena pun... HAHAHAHAHA ! 

Serius seriuss... Ehemmmmm !

Selamat malam wahai blogger-bloggerku yang tersayang... Malam ni lah malam yang paling sukar untuk aku untuk lelapkan mata ... HAHA... Why ? Sebab kekasih cerahku mahu datang jumpa family sabtu ni wahaiiii kamuuu semuaa.... Berdebar tahap dewa dah ni... Apsal ler susah mahu tidur... Oleh itu , aku nak bagi tips untuk korang yang menghadapi imsomnia .. *tiba-tiba... OKAY AKU TIPU ... :P


Gila kau tinggal sehari je lagi... Perasaan berdebar-debar tu aku dah rasa awal minggu ni lagi... Makin nak dekat ni makin menjadi-jadi pulak ye... Bak kata orang , ' berdebar macam nak nikah ' ... kehkeh... Itu lagi gelabah kot... Nikah pebenda , ni baru nak jumpa family nak kenal-kenal ... HAHAHA ... Gila cuak ... Yela macam-macam perasaan ada kot... Kot-kot family tak berkenan ke , tak suka ke .... Hmmmmmmm.... Macam-macam pulak yang ada kat fikiran ni... Meroyan lah jawabnya.. HUHU... Pleaseeee help me !!!!!!


Korang bagilah tips sikit macam mana nak hadap situasi macam ni... Almaklumlah , benda ni tak selalu buat... HAHA ... Time-time macam ni lah macam cacing kepanasan.. Bagi aircond pun berpeluh tauu ! Betapa dahsyatnyaaa .... Korang doakan ye supaya semuanya berjalan dengan lancar ... " Sayang , you buat kekwat , siaplahh... jangan nakal-nakal depan mak dengan ayah i tauuu " :D


Euwwww ! *sila muntah hijau ... Hakhak 


Hadoiiiiiiii... kebingungan melandaan diriku ini... Malam ni nak tidur sambil kira taik cicak.. Ehh , nak kira taik bintang... *merepek 




p/s : Inilah akibatnya kalau dah nervous sangat-sangat -_____-'