\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Pulau Perhentian .... Amazinggg !
14 September 2011@2:37 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Actually ni bukan musim cuti sekolah ke , cuti umum ke tapi kat sini aku just nak memberitahu tentang pulau yang agak best kat Malaysia ni . Bukan agak tapi MEMANG BEST . Bunyi macam aku dah pernah pergi kan ? Tapi sedey sikit la , aku pun tak pernah pergi . HAHA . Takpe-takpe just want to sharing about  the places that i know and tiba-tiba nak share about this . HAHA . Well , as we know , memang banyak island kat Malaysia ni tapi i choose PULAU PERHENTIAN . When u look at the island , u will feel like u want to go there and stay there for a while or seumur hidup you'all .. Ibaratnya macam 'Pulau Syurga' u know . Kalau tak percaya , take a look at this ...




Pulau Perhentian Besar

You see ? HAHA . Kalau macam ni lahh kan , hari-hari nak swimming sampai lebam ... Some places memang kita akan judge , 'ohh yang ni tak best' .. Tapi , cuba pergi dan lihat sendiri ... And u will know how the places are ... Banyak lagi yang patut kita selongkar tentang Pulau Perhentian ni , dari segi history , tempat-tempat lain , dll . .. Banyak jugak package yang di kemukakan ... Korang tinggal sediakan duit dan masa je :)

For more information : http://www.pulauperhentian.com/  
Banyak maklumat yang tertera , such as package , map , history , to know before coming , and how to make a payment dan dll ....


Terjah jangan tak terjahh :) Plan la untuk holiday hujung tahun or honeymoon bagi yang berkahwin sahaja , ahaks :D


p/s : One day nak ke sini jugak :)