\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Aku bakal hasilkan cerpen.
06 October 2011@3:49 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh :)


Muka2 penulis baru .. Caitt ! :P


Jangan terkejut dengan tajuk kat atas . HAHA . Apa ? Ingat aku tak mampu ke nak buat cerpen ? bukan Ben Ashaari jer yang boleh buat cerpen... Dan ini merupakan hobi aku masa lapang . Suka reka cerita sendiri ... Walaupun tak best tapi aku berusaha memperbaiki cara penulisan aku ni... Then , aku rasa better aku start with cerpen , who knows nanti okay ke ? kan ? HAHA .. Okay gudluck to me . *tetiba...


Cerpen khas tu aku tayangkan start malam ni okay ? Just wait ... And harap korang baca lah ye :D


p/s : komen2lah ye cerpen aku tuu nanti :D