\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Happy 1st Birthday Keisha Amanda !
04 October 2011@3:10 PM
Mereka yg memeriahkannn lagii :D
Assalamualaikum ...
Hujan lebattt membasahi bumiii sejak tengah hari , and aku pun dok membongkang di tengah rumah membuat entry pasal my baby Keisha Amanda... Opss ! My niece.. HAHA.. Perasann.. Yelahh dah macam nak sendiri ... Darah daging aku jugekkk :P  So , bertempat di A&W Jusco AEON AU2 , Setiawangsa , 2 Oktober lepas... Start party kul 5 until 6.30 tapi kitorang menambah masa sampai pukul 7malam . HAHAHA ... 


Agaknya sebab meriah sangat kot... Then ramai pulak.. Mana cukup makan kejap-kejap dengan game nya lagi... HUHU... Okay , jumm tengok pic masa birthday girl ni !




Ice cream cake ! :D





photoshoot dluuuu !


Birthday girl ni sempatt usikkk pkwee sebelahh ! :P


give me 5 !!! :D


With my youngest sis !


Pak Ngah ni nakal laa ! geget tgn Keisha ! :P


With my Familyyy :)


Kusyukkk tengok kek ha ! Baskina bt Robin :P


Keisha with aunties-auntiesssss ! hakhak


Meets the nenekss ! ahaksss :D

Meet pakcik-pakcik Keisha ! :D

Meriah sungguh laaaa ! HUHU... Yang penting dapat meet dengan kezen-kezen and auntiess auntiess ... Bestnyeeeee ~ Rasa macam nak buat party untuk diri sendiri plak.. Nak tunggu birthday lambat lagii lah pulakk . HAHA ... Next Yearrr bulan 5 . HAKHAK ... Mengalahkan budak-budak aku ni.. Yelah seumur hidup pernah sambut sekali je time ramai-ramai macam ni... Nak tahu bila ? Sama macam Keisha ni laa , umur setahun... So , kira dah berapa tahun tak buat ? HAHA ... 19tahun ok ? So , tahun depan make sure ada party untuk aku .. HAHA *kidding ... 


p/s : Sebab tu aku senyap sunyi dari belogg sejak-sejak nii , Busy busy busy ... Ahaksss :D