\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Hari tanpa Warna
28 October 2011@12:18 AM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh ....


Semalam punya entry serius je kan ? Ehh sebelum tu you'all siht ke tak ? Kalau tak sihat jangan lupa makan ubat yea ? Telan jugak kalau tak nanti kena geget... Laa ni kita cuci mata sikit tengok gambar aku yang baru snap siang tadi... Location ? Dalam kereta je. HAHA.. Alaa kat mana-mana pun aku suka tangkap gambar jangan kat toilet dah la.. Err... *busuk... Hee~ Btw , before that , korang suka tak snap pic dalam tone black and white ? Dah macam zaman dodulu kan ? Auww , owesome ! Oleh kerana masa tak dapat diputarkan , apa lagi , kita buat-buat macam zaman dodulu lah. Tapi sayangnya dalam pic aku ni tone je lah black and white tapi pakaian tak , HAHA... Takpe kann sayangsss ??? xD


Renungan makrifat. HAHA ;P

Senyum macam apa ntah xD

Tak ikhlas ni , Muahahaha ...

Actually sungguh owesome bila gambar kita dalam black and white... Tak payah nak bersusah-susah makeup pun tak apa... Nak pakai baju kaler-kaler macam pelangi pun tak ada masalah... Tetap black and white kan ? HAHA... Banyak kelebihan bila gambar kita dalam black and white... Kiranya back to basics lah ni... Okay sekian entry pendek untuk harini :D

p/s : Sedang menyiapkan cerpen ... Tunggu next month untuk di publish... Yeahhhh !