\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Keisha and Bambam...
31 October 2011@9:26 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh...


Busy gila kot hari ni . Malam baru boleh update entry bagai... Busy melayan budak kecik bulat tuh la , My Keisha.. Melalak je kerjanya... Ammaa (aku) dia gak lah yang menjadi mangsa , yelah pagi-pagi lagi adik-adik aku takde , so aku dengan mak aje yang jadi mangsa , HUHU...


tengok ler muka nakal dia tu ...
Penat nak menjaga dia nok , tak macam budak perempuan lain , *luar biasa hyperactive dia nih... Then , petangnya lepas aku ambik adik aku balik sekolah , aku kuar pulak , ambik hangin la ! HAHA... Dah lama tak kuar babe... Sekali kuar , hambik kau . Nak berjalan je... HAHA... Aku pun terus lepak dengan member aku , Zafirah :D Lepak lepak dan lepak , kat Jusco je.. Sebab dah lama plan nak makan abc dengan dia. HAHA... Hari ni baru dapat. Caiitt ! Pastu dok menggatal lagi kunun nak p KL Festival blablabla sekali tak tahu jalan. *err.. Trus call my BAMBAM... 


Tahu apa jadi ??? Jeng jeng jenggg....


Bambam saya.. HAKHAK

Aku call dia then terus pergi rumah dia... HAHAHA... Bawaklah member aku sekali.. Saje main pusing-pusing hambekk anginn.. HUHU.. Btw , dekat je rumah sewa dia dengan rumah aku , HEHE. Dah 2minggu tak dapat jumpa , err rasa lain la plak , HAHA.... Nak pandang taknak kedip-kedip mata nih ... :P Tapi yang best tu , boleh pulak sesat nak ke rumah bambam... HAHA... Asyik terlepas fly over je. *haihh... Pulak tu hujan lebat , memang tak la aku drive macam siput babiss.. HAKHAK... Tapi alhamdulillah aku selamat pergi selamat balik.. *caitt macam jauh sangat je... Apa-apa pun harini terubat gak rindu aku kat bambam... HAHAHA... Walaupun kejap je , tapi bermakna ... *auwwww !

p/s : Aku first time drive kat highway ... HAHA... Sampai gak kan ? xD