\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Manja-Yaya Follower ke 400 !
24 October 2011@5:07 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh...


Sweet 20 , ahak ahak !
Heee... Gambar pertama aku untuk hari Isnin yang harmoniss... HAHA.. Harmoniss sangat tauu :P Anyway , sungguh tak ku sangka , follower aku dah cecah 400... la ni dah 401... Thanks a lot mucuk mucuk masam masam kuuu... HEHE ! Belogku ini tak ada apa-apa yang best pun... Banyak story pasal aku je. HEHE... So , harini buat entry penghargaan untuk follower aku yang ke 400 :D


Her name NURUL FAKHRIAH BINTI ZULKIFLI ... Age 15.. Baru form3 ... Kira baru habis PMR la nii... Dan rasanya beliau ni newbie dalam dunia blog... Apa-apa pun jum lahh terjah beliau.. Dan beri tunjuk ajar... *poyo jepp..


p/s : Jum serbuuuu.... MANJA-YAYA ~