\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Nak tak cerpen baru ?
30 December 2011@10:48 AM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh...


My Boo :)
Selamat pagi Malaysia ! What a beautiful day today... Pagi-pagi dah selitkan pic Keisha ni.. My Anak Fruit.. HEHE.. Rindu kat 'Sayang'.. Why i called her 'Sayang' ? Sebab aku yang mengajar dia panggil 'Sayang'... Keisha dah pandai sebut ! HEHE.. Ternyata berbaloi... Eh macam lari dari tajuk je ni... Okay about 3 weeks aku tak online... Kalau korang perasan* Sebenarnya dalam waktu-waktu yang terbuang tu jugak aku ada buat cerpen baru... Tapi tak tahulah nak publish ke tak... Belum siap sepenuhnya.. Then , takut lately busy jugak dengan aktiviti mak bedah.. HAHA... I wish i can continue and follow up the story... So i can post secepat yang boleh... 

That's why aku nak pendapat korang... nak ke tak cerpen baru ? Aku tahu bukan semua orang minat membaca , bukak belog just nak cuci mata then buat semak kejap kat shoutbox... HAHA.. It's okay kalau itu yang korang suka buat... Small matter.. Ada jugak yang berminat nak membaca... Tapi itu la ye.. Sekarang ni takde fokus sangat.. takut pulak ayat aku buat nanti tunggang-terbalik... I hope i will get the idea untuk menyedapkan lagi ayat cerpen...

Tajuk ? Tajuk biasa-biasa , simple like me... HAHA.. Poyonyaa... Tajuk aku guna nama lelaki tetapi ada la dalam 3 perkataan.. Nak tahu kena tunggu... And aku ada selitkan beberapa cerita benar... Based on the true story.. But bukan semua la.. A few.. HEHE... Jangan tanya ini ada berkaitan dengan siapa.. Dah ada nanti baca and stay , dok dendiam jangan buat bising.. HAHA... Cerpen tu akan aku usahakan ASAP ! Okay then , aku berharap lebih ramai yang sudi membaca cerpen yang tak seberapa. Werk :p

p/s : Teka la nama cerpen... Hee~