\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



1 Hari Lagi... Tapi nak letak lagu apa ?
30 April 2012@2:53 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh...




Mulut Itik kan fofulerr ! werks. :p

Selamat hari isnin ! Dah berapa hari dah CPT tak update entry... Sengaja je tak update sebab busy sangat-sangat... Sekarang ni tengah siapkan novel baru.. Even tak siap 100% tapi CPT berusaha untuk siapkan demi kawan-kawan yang nak baca tu... Heee :)  Baik kan ? Insyaallah esok , CPT akan update the synopsis and character okay ? No problemm lahh ! 

By the way , cerita pasal novel , CPT still lagi tak jumpa lagu yang sesuai dengan novel tu... Err... Lagu jiwang retro boleh ke ? hee... Maksud CPT yang ganda 23 tu. HAHA... Ohh tidak ! Kang semua tidur bukan baca... Tunggu CPT carik lagu yang sesuai , baru CPT update novel ya ? 

Alhamdulillah , hari ni hari last before kita menjengah bulan 5... Apa-apa pun CPT harap bulan May akan memberi kita semua kebahagiaan... Ameen :D


p/s : Suggest sikit lagu jiwang. :p