\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



1st Giveaway by LeenNajib
08 April 2012@5:53 PM
Assalamualaikum warrahmatullahiwabarokatuh...

Hari ni aku nak join contest setelah berbulan-bulan busy dengan novel je. Hiks. It's time to revenge ! HAHA. Alright , tuan punya belog ni , iaitu Miss Leen Najib dah lama dah invite CPT join her contest , and hari ni baru free so boleh lah join. Hadiah dia pulak semua best-best.. So , korang yang nak join tu bolehlah tekan link dekat bawah tu.


http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-leennajib_01.html

Dengan ini , aku nak tag Cik Mas dengan Cik Teddy untuk join this contest ! 

p/s : Good Luck for me. HAHA.