\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Satu Permulaan , Alhamdulillah...
24 April 2012@3:40 PM
Assalamualaikum Warrahmatullahiwabarokatuh...




Hye Peeps ! :D


Alhamdulillah dengan jayanya aku dah menyiapkan Novel ' Warkah Buat Adam ' ... Umumnya novel ni khas untuk si Dia , semua idea yang termaktub dalam novel tu pun sumbernya adalah dari kisah hidup CPT sendiri tapi sudah diolah menjadi satu cerita yang menarik... Menarik ke ?? Kenalah baca sendiri kalau nak tahu... 

CPT pun mengorak langkah baru , CPT membuat keputusan untuk menghantar karya ni kepada Penulisan 2U dan alhamdulillah , Novel Warkah Buat Adam sudah ditayangkan bermula pada hari ni , 24 April 2012... Syukur ke hadrat Ilahi... Mungkin ini langkah pertama untuk menjadi penulis yang berjaya... So , anyone yang membaca novel ni , even pun dah sampai separuh jalan , minta maaf banyak-banyak... CPT dah post entry ni , mungkin ada sedikit gangguan untuk korang nak BACK balik ke old entry CPT... So , CPT suggest kan pergi ke Penulisan 2U - Warkah Buat Adam : Part 1 ....


Jangan lupa komen sekali dekat sana okay ! :D


p/s : Nantikan Novel terbaru CPT.... Sinopsis dan Watak-watak akan di publish , insyaallah 1 May 2012... :D