\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Hey, Pulau Pangkor!
10 January 2013@12:24 AM
Assalamualaikum.

Dah lama sangat CPT tak update blog ni. Kesian sangat terbiar macam tu je. Dulu suka benor luah perasaan kat blog ni. Tapi sekarang, maaf la sebab busy sangat.. Bukan apa, kena fokus study..

Alhamdulillah result baru-baru ni memuaskan.. Semua lulus.. Yang penting, pointer 3 ke atas.. Yeehaa! Sebelum keluar result hari tu, CPT dengan kawan-kawan fakulti Penulisan dan Muzik pergi ke Pulau Pangkor.. Bukan makan angin tapi ada Festival Puisi dan Lagu Rakyat..

Pulau Pangkor you all! 
Siapa je nak bagi free trip ke sana lagi kan? 


Ni masa atas boat pergi ke Pulau lain.. Tak ingat nama Pulau ni.. :p

Pantai Pasir Bogak :)

Nice kan? huhu..

Rindu pulak nak pergi lagi.. Gila. Dah lama CPT tak pergi pulau, dah lama tak tengok laut.. Akhirnya, dapat jugak tengok lagi... Alhamdulillah :)

Bila tengok laut, hati jadi tenang je.. Sebab tu la orang dulu-dulu suka pendam perasaan sedih ke marah ke mesti pergi kat laut lepas tu lemparkan perasaan diorang.. Hehe.. Kiranya, mood jiwang menyerang la. HAHA.

Sebenarnya banyak lagi pic yang CPT snap tapi macam malas je nak upload banyak-banyak. Maklumlah, blog ni pun macam terdesak je nak dengar semua yang CPT nak cakap ni.. Maybe sebab dok pendam cerita ni agak lama.. HAHA.

Gila, tak senang hati kalau tak cerita. Sebab kesian kat korang yang still lagi rindu kat blog CPT ni.. Bila jenguk asyik tak update je kan.. Jangan sampai menyumpah kat CPT sudah la. Ampun.

Okay, ni CPT nak cerita. 
Pulau Pangkor ni seronok sebenarnya. Tak rugi kalau pergi dengan kawan-kawan atau family.. Cuma lagi seronok kalau bawak duit yang banyak, HAHA. Sebabnya, jajan jajan murah-murah kat sini.. huhu.

CPT pun habiskan masa dengan bercuti je. Yelah amek kesempatan sikit kan sebab belum pernah sampai sini. HEHE. Keje CPT mandi laut je.. Rugi lah kan, dah sampai tepi pantai ni, tak mandi pulak.. Then bila nak balik pulak, CPT sempatlah snap beberapa pic..

BestFriend! :D

CPT, Kak Pia and Zul :)
Kak Pia, Hafiz and Iffah :)


p/s: Tahun Melawat Terengganu 2013 :)