\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Mr.Adam in the house!
15 January 2013@10:30 PM
Assalamualaikum.


See? Betapa sukanya sampai tunjuk muka weird dia tu? Haha, I'm Sorry Bie.

CPT memang suka capture gambar dia. Sampai muka sendiri pun dah malas nak capture kan? Sebab apa ya?

Masa ni CPT keluar dengan Mr.Adam ni dekat The Curve. Rajin-rajinkan diri pergi ke Chicken Rice Shop. Dah lama tak makan situ. Lagipun CPT memang galakkan dia makan nasi. Sebab pagi dengan tengah hari selalu terlepas waktu makan.

Dia dok sibuk jaga badan. Nak kuruslah apa lah. I say no! Dah kurus nak kurus apa lagi sayang?

Then, he decide nak pergi gym bina badan. Yes! Hihi.

Mr.Adam dok suruh cek kuruih pulak. Boleh sayang boleh. *tipu

But, with one condition...

CPT nak makan 1 set vitamin Shaklee.. 
By the way, CPT memang ada makan ESP Protein Shaklee ni. Serius memang kurus. Bentuk badan pun okay. Bakal-bakal ibu pun boleh minum.. *promote

Sekarang ni, CPT dah berhenti buat sementara daripada minum Shaklee, sebabnya CPT saja tinggal. hukhuk. Badan pun naik sikit. Kena control balik ni.. 

Yang penting, ada orang sayang.. Alhamdulillah. :D


p/s: Kalau nak makan, makan je. Jangan tahan-tahan nanti gastrik!