\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Hey, My Love!
06 February 2013@8:59 PM
Assalamualaikum :)



Love make me sooooo crazy! :D

CPT dah lama tak bukak cerita kan pasal berita-berita gembira. Now, CPT nak luahkan sikit perasaan cinta yang CPT alami.. 

CPT bersyukur, sekarang CPT dah kenal Mr.Adam ni almost 2years. Then sekarang couple nak masuk setahun 5 bulan. 11Feb ni genaplah.. Hihi

Dah macam-macam yang CPT alami masa dengan Adam. By the way, CPT nak kongsikan rahsia dengan korang. Actually, CPT paling lama couple dengan Adam ni lah berbanding dengan ex ex ex ex dulu. *kemain banyak exxxx

I am so serious. haha. Kannn dah speaking london. 

Sebabnya CPT still boleh bersama dengan dia, adalah kerana CPT suka sikap dia yang rendah diri, baik, bertanggungjawab, dan sangat caring! Auww i loikee! 

Selain tu, Adam ni pemalu orangnya,. Tapi dah lama-lama jadi tak malu. Hahaha. Ops! Sorry bie. :p

Remember when he laugh, CPT rasa CPT lah orang paling bahagia. :)

And his eyes told me everything without words. Heeeee suka!

Baru-baru ni juga, CPT dapat surprise daripada Adam. Nak tau apa? Hehe :D

Esok lusa baru CPT update lah apa yang surprisenya tu :p *kalau ingat



p/s: 11 September 2011 - until now ( 6 February 2013 )