\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Kaji Minimum 4 Drama Kala Dewata (3 Datin)
10 April 2013@10:59 PM
Assalamualaikum.

Dari kiri : Datin Sri Paduka Dendan, Datin Duri, Datin Sri Izzati. (Group Datins)


Pergi ke hulu berjumpa tok kadi,
Hamba busy sebab nak study.

Haha. Rosak pantun ni. Hadoii sekarang ni tengah struggle dengan assignment. Alhamdulillah yang lain dah siap. Tapi yang paling CPT risau ialah assignment Cik Fatiha untuk subjek Pengenalan Drama Melayu. Assignment ni kalau tak score, rasa rugi sangat-sangat sebab final dia belum tentu CPT boleh jawab.

Rasa nak menangis pun ada lah. Tapi, alhamdulillah sebab dapat soalan yang senang, just kaji je. Dari segi plot, tema dan pemikiran. 

Struggle dalam minggu ni dan minggu depan lah nampaknya ya. Sebab masing-masing pun nak menghabiskan assignment yang berlambak tu.

Nampak tak datin-datin kat atas tu? Kitorang lah datin yang selalu buat semak kat Aswara. Tapi lately, datin-datin takbleh nak merayau sangat sebab kerja berlambak. So, weekend baru lah ada peluang nak cuci berlian. 

*merepek

So, exam start 2 Mei dengan Makyung. Nasib CPT main gendang je. Taknak menari. Keras. Sakit pinggang.

Okay then, exam final teori start 13 Mei sampai 21 Mei. Sempat la CPT sambut birthday 23 Mei. Eh, ada ke yang nak sambut?


p/s: Tak pernah dapat surprise party.