\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Cuti Sem!
30 May 2013@3:29 PM
Assalamualaikum.


Dah lama sangat CPT tinggalkan blog ni. Sunyi sepi je kan? Hehe. Busy sangat dengan study. Lagipun masa study tak ada benda yang boleh dijadikan cerita. 

Banyak sangat cerita terpendam. Cakap pasal member. CPT ada member sekelas yang rapat-serapatnya. Sampai satu masa, kami bergaduh. Disebabkan CPT keluarkan kenyataan kat FB. Lagipun, CPT bercakap perkara yang benar. Sampai sekarang dia tak nak mengaku kesilapan dia. Takpelah.

By the way, CPT happy dengan kehidupan. Walaupun sekarang CPT tak berapa nak sihat sangat disebabkan cuaca yang begitu panas kat Semenyih. Huuuu.. 

Cuti sem ni banyak luangkan masa dengan family je. Bawak mak jalan-jalan tu yang penting. Encik Adam? Hihi. Dia kat JB sekarang, cuti sem jugak. Minggu lagi 1 dapatlah jumpa dia. Wee :)


p/s: To readers, ampun ya sebab tak update cerita. :)