\
Cik Pipi Tembam





profile chat entries credits +follow home



Hey hey You you!
25 September 2013@10:48 AM
Assalamualaikum.





Ha, nampak! Meriah gitu. Actually ni gambar masa raya haritu tapi.. Sedih bapak tak dapat upload gara-gara kat rumah tak ada wifi. Boleh cenggitu?

Actually CPT dah ada kat ASWARA selama tiga minggu untuk sem 3 ni. Sorrylah sebab tak update blog ni. Dah terbiar sangat ni. Blog lain pun belum jerkah lagi. Sekarang ni cuma aktif facebook. Oleh sebab jarang update, CPT habiskan masa dengan tumpukan pada study saja. Tough sangat subjek this sem. Kalau tak fokus memang ICU jawabnya. 

Bayangkan this sem walaupun ada 8 subjek, tapi 1 subjek saja yang praktikal. Subjek-subjek yang CPT ambil :

a) Penulisan Skrip Animasi
b) Penulisan Drama Pentas
c) Penulisan Drama TV
d) Psikologi Watak
e) Pengajian Malaysia (STPM)
f) Penulisan Rencana
g) Makyung II (praktikal)

Berat sikit kan subjek, tapi setakat ni terkawal lagi la. Kalau nak dekat final exam tu, mulalah dok pegang tasbih, yassin, quran. *CPT tak hipokrit okay. gurauan semata-mata.

Kelas sangat pack. Tapi bolehlah bahagikan masa dengan study dan enjoy. *setakat ni.


p/s: Sekarang CPT sewa rumah area Wangsa Maju seksyen 2. Sesiapa yang dekat dengan CPT tu marilah lepak! :D